O nama

Uslovi korišćenja

 

Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike naše online prodavnice.

Kupatila online prodavnica omogućuje korisnicima širom Srbije i regiona isporuku na kućnu adresu u najkraćem roku. U online prodavnici nalazi se preko 1000 artikala, a o aktuelnim popustima i akcijama naši kupci se informišu preko zajednice koju, uz portal sa aktuelnim vestima, gradimo i na društvenim mrežama, putem newslettera sa željom da kreiramo i ponudimo najpovoljnije uslove sve većoj mreži stalnih kupaca.

Sve cene na ovom sajtu izražene su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Nastojimo da Vam svi artikli prikazani na ovom sajtu budu sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.

Poštarina i isporuka

Pouzećem

 

ROK ISPORUKE JE 1 DO 7 RADNIH DANA, u zavisnosti od raspoloživosti. Artikli koji su na stanju će biti isporučeni u narednih par dana (od 1 do 3).
Neke artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir-ISPORUKA JE SAMO DO ULAZA ZGRADE ODNOSNO DO ULAZA KUĆE.

Kod Robe većih Dimenzija prilikom preuzimanje MORA muško lice tj. preuzimalac da pomogne kuriru JER KURIRI kabastiju robu fizički NE MOGU sami izvaditi iz kombija ili odgovarajuće ambalaže. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Dostava

Na kućnu adresu

 

Dostavljanje robe se vrši na kućnu adresu putem kurirskih službi. Plaćanje je na licu mesta kada preuzimate robu.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta. Robu pakujemo u kartonske kutije, providne folije ili ambalažu kurirske službe (za manje pakete).

PAKET POSLE  PRIJEMA I PLAĆANJA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK(KURIR SE VRAĆA I PARAVI ZAPISNIK U ROKU OD 3 DANA ) I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA.